Number series

Easy number series questions and answers 2021

In this article you will get top 20 number series questions and answers which will based on multiple choice questions.

Easy number series

1. 250 235 205 160 ? 25

A. 150

B. 100

C. 90

D. 87

Answer. B

2. 20 ? 29 40 58 85

A. 23

B. 25

C. 27

D. 30

Answer. A

3. 10 6 8 15 34 ?

A. 95

B. 90

C. 78

D. 56

Answer. C

4. 85 53 33 22 17 ?

A. 15

B. 11

C. 8

D. 6

Answer. A

5. 19 30 44 67 117 ?

A. 236

B. 272

C. 248

D. 253

Answer. C

6. 7 24 58 109 ? 262

A 177

B. 156

C. 133

D. 130

Answer. A

7. 7.4 9.2 11.4 14 17 ?

A. 18. 7

B. 19. 3

C. 20.4

D. 22. 7

Answer. C

8. 239 254 284 344 464 ?

A. 630

B. 704

C. 756

D. 788

Answer. B

9. 3 4 10 33 136 ?

A. 685

B. 765

C. 789

D. 834

Answer. A

10. 888 444 222 111 55.5 ?

A. 24. 56

B. 25. 34

C. 27.75

D. 28.67

Answer. C

11. 3 5 6 11 9 17 12 ?

A. 23

B. 24

C. 25

D. 27

Answer. A

12. 2 6 14 26 42 62 ?

A. 69

B. 73

C. 77

D. 86

Answer. D

13. 1438 1429 1417 1402 ?

A. 1384

B. 1387

C. 1389

D. 1390

Answer. A

14. 0 1 4 9 16 ?

A. 20

B. 25

C. 36

D. None of these

Answer. B

15. 29 34 32 37 35 ?

A. 40

B. 44

C. 45

D. 46

Answer. A

16. 19 23 26 30 33 ?

A. 37

B. 38

C. 39

D. 40

Answer. A

17. 71 78 70 77 69 ?

A. 72

B. 73

C. 75

D. 76

Answer. D

18. 80 40 20 ? 5

A. 10

B. 15

C. 9

D. 8

Answer. A

19. 1 8 27 64 125 ?

A. 175

B. 216

C. 343

D. 512

Answer. B

20. 20 19 17 ? 10 5

A. 12

B. 13

C. 14

D. 15

Answer. C